$ 3,6 mia. Dollars i Bitcoin coaxet fra langvarig opbevaring

$ 3,6 mia. Dollars i Bitcoin coaxet fra langvarig opbevaring i november-rally

Midt i november’s 42% Bitcoin-rally blev ca. 185.600 BTC, der ikke havde bevæget sig i mindst 12 måneder, overført on-chain.

I BTC-rallyet i november for at teste prishøjder hele tiden så mere end 1% af Bitcoins levering ud af langtidsopbevaring.

Ifølge Unchained Capitals ‚hodlwaves‘ -måling, der måler tiden, siden Bitcoin er flyttet Bitcoin Future på kæden, blev ca. 15% af den Bitcoin, der ikke var blevet flyttet i fem og syv år fra 1. november, endelig overført til kæden i løbet af november måned.

Andelen af ​​BTC-levering repræsenteret af mønter, der tidligere var sovende i mellem to og tre år, faldt også fra 12,20% til 11,58% – et relativt fald på næsten 5% i forhold til november, mens mønter, der ikke havde bevæget sig mellem et og to år, faldt fra 17,87% til 17,13% – et relativt fald på 4%.

Antallet af Bitcoins, der har siddet stille i mindst syv år, steg dog lidt over måneden

Overraskende faldt kortsigtede Bitcoin-overførsler på kæden i løbet af november, hvor andelen af ​​udbuddet, der sidst flyttede mellem en dag og en uge, gled fra 3,72% i begyndelsen af ​​måneden til 2,94% den 30. november.

November ’s største skift fandt sted i en uges til en måned hodlwave, som viser andelen af ​​Bitcoins levering, der sidst flyttede mellem syv og 30 dage. Det steg fra 6,28% til 8,20% i november.

Kun 38,5% af Bitcoins levering har været aktiv i kæden i de sidste 12 måneder.

Aggregator for kryptomarkedsdata Glassnode frigav en anden bullish metrik, idet det skønnes, at næsten 19,6 millioner Bitcoin-adresser var aktive i november.

Som sådan oplevede november det næsthøjeste antal aktive tegnebøger i løbet af en enkelt måned i Bitcoins historie og sad kun bag de 21,6 millioner tegnebøger, der var aktive i december 2017.

November bestod af det største enkelt månedlige lys i Bitcoins historie, når det måles fra åbningskurs til slutkurs, hvor BTC rally 42% fra cirka $ 13.800 til $ 19.700.