COTI worstelt om de hoogtepunten te handhaven na een beweging boven de weerstand.

IN BRIEF

  • COTI handelt tussen steun en weerstand bij $0.040 en $0.053.
  • De koers volgt een korte en lange termijn parallel oplopend kanaal.
  • De dagelijkse technische indicatoren zijn neutraal, terwijl de korte termijn signalen bearish zijn.

COTI (COTI) is gestegen naast een stijgende support lijn sinds het een bodem bereikte op 3 november.

Desalniettemin wordt verwacht dat COTI van deze lijn zal afbreken en zal dalen naar de ondersteuningsniveaus die hieronder worden beschreven.

COTI verhoogt naast de ondersteuning

De COTI-prijs is gestegen sinds 3 november, toen hij een dieptepunt van 0,025 dollar bereikte. Sindsdien heeft COTI een stijgende ondersteuningslijn gevolgd, waarbij het proces vele malen is gevalideerd.

Terwijl COTI boven het $0.04 weerstandsgebied uitbrak en het daarna als steun bevestigde, werd het door het 0.382 Fib-weerstandsniveau bij $0.053 verworpen en is sindsdien teruggevallen.

Op dit moment nadert COTI het punt van convergentie tussen de opgaande steunlijn en het $0.053 weerstandsgebied, op welk punt een beslissende beweging zou moeten plaatsvinden.

Een breakout zou de koers naar $0.062 kunnen brengen, terwijl een breakdown zou kunnen leiden tot een terugval naar $0.04.

Toekomstige beweging

De technische indicatoren in het dagelijkse tijdsbestek leunen op de draagkracht.

  • De RSI heeft een bearish divergentie gegenereerd en neemt af.
  • De MACD neemt af, maar is nog steeds positief.
  • De Stochastische oscillator beweegt naar beneden maar heeft nog geen bearish cross gemaakt.

Een uitval van de opgaande steunlijn zou er waarschijnlijk voor zorgen dat de MACD in negatief gebied valt en de Stochastische oscillator een bearish cross maakt.

De twee uur durende grafiek ondersteunt ook de mogelijkheid van deze daling.

COTI handelt in een parallel opgaand kanaal, wat waarschijnlijk een corrigerende beweging is. COTI handelt momenteel in de steunlijn van dit kanaal, en zowel de MACD als de RSI ondersteunen een mogelijke uitsplitsing eronder.

Als er een storing optreedt, zal COTI waarschijnlijk naar $0.04 gaan.

Lange Termijn Implicaties

Cryptocurrency trader @Mesawine1 schetst een COTI-grafiek die de koers laat zien in een parallel oplopend kanaal. Dit is een patroon waarin COTI sinds oktober 2019 handelt.

De langere termijn grafiek toont inderdaad een massief stijgend parallel kanaal dat sinds oktober 2019 bestaat. Het feit dat de koers het kanaal perfect volgt, maakt dit waarschijnlijk een corrigerende beweging.

Het midden van het kanaal ligt momenteel op $0.062, wat perfect past bij het eerder geschetste weerstandsgebied.

Als de koers er dus in slaagt om boven de weerstand uit te breken, zal hij waarschijnlijk snel versnellen. Aan de andere kant ligt de steunlijn van het kanaal op $0.04, precies op het eerder genoemde steungebied.

Technische indicatoren geven gemengde signalen. Terwijl de RSI boven de 50 is gekomen, heeft de Stochastische oscillator net een bearish cross gemaakt.

Daarom zou de meest waarschijnlijke actie de consolidatie tussen de steunlijn en het midden van dit kanaal zijn, totdat het de richting van zijn volgende beweging bepaalt.

Conclusie

Verwacht wordt dat COTI zich zal losmaken van zijn parallelle kanaal op korte termijn en zal terugvallen in de richting van de hierboven geschetste steungebieden.

In hogere tijdsbestekken wordt verwacht dat COTI zich zal consolideren tussen de steunlijn en het midden van zijn langetermijnkanaal.