Rekordstore MicroStrategy kjøper ytterligere 16.796 BTC ($ 175 millioner)Bitcoin og krypto

Børsnotert forretningsinformasjon og programvareselskap, MicroStrategy, har lagt til flere bitcoins i porteføljen, og bringer den totale eierandelen til $ 425 millioner.

Det siste kjøpet ble kunngjort i dag av selskapets grunnlegger og administrerende direktør, Michael J. Saylor, i en tweet om at selskapet har kjøpt totalt 16 796 bitcoins til en verdi av 175 millioner dollar

Bare i går rapporterte Coinfomania at selskapet hadde sendt inn en arkivering til US Securities and Exchange Commission (SEC), noe som indikerer at den har til hensikt å kjøpe flere bitcoins for å øke bitcoin-reserven.

Det NASDAQ-børsnoterte selskapet som er verdt mer enn 1,2 milliarder dollar hadde vist interesse for å akkumulere kryptovalutaer, spesielt Immediate Edge, tidligere i år og hadde siden vært i stand til å kjøpe rundt 21 454 Bitcoins.

MicroStrategy hadde våget å kjøpe bitcoins på grunn av sin faste tro på at kryptovalutaen er en lovende investeringsressurs med en pålitelig butikk med verdi enn fiat-valutaer.

Med den raskt økende verdien av fiat-valutaene, søkte selskapet et alternativ som ikke kan påvirkes av inflasjon som fiat, i tillegg til å ha et langsiktig styringspotensial.

Selskapet ønsket å utnytte en investeringsformue som kan gi massiv avkastning i lang tid for å maksimere langsiktig verdi for aksjonærene

Dette fikk selskapet til å foreta et første kjøp på 21.454 Bitcoins, verdsatt til rundt $ 250 millioner på den tiden. MicroStrategy gjorde også Bitcoin til sin primære reservekapital.

Bitcoin har vist seg å være et enestående investeringsvalg for investorer over hele verden, med flere bemerkelsesverdige kvaliteter som er fordelaktige både for individuelle investorer og for bedriftsenheter.

MicroStrategy ser på kryptovalutaen som et investeringsmiddel som er langt bedre enn fiat-valuta. Dette støttes av Saylor, som sa:

“Hvis du har store dollarverdier og håper på noen form for avkastning på dem, er det falmet. Gull, sølv og bitcoin viser styrke. ”

Med dette nylige oppkjøpet av Bitcoin har MicroStrategy for tiden i sin besittelse totalt 38 250 Bitcoins som er verdt rundt $ 425 millioner eller 0,18% av den totale bitcoinforsyningen.